Kinderboekenweek 2017, Gruwelijk eng…

Kinderboekenweek 2017:  Gruwelijk eng!

 

Het duurt nog wel even voor de Kinderboekenweek weer begint(woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2017), maar het belooft wel een knetter spannende week te worden. Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017.  MoesMengelmoes! heeft voor deze kinderboekenweek een nieuwe spannende voorstelling geschreven en gemaakt.

 De voorstelling ‘Gruwelijk eng’ is een cartooneske en beeldende productie met veel muziek en veel visuele humor en is bedoeld voor iedereen vanaf vijf jaar.

‘Gruwelijk eng’, gaat over twee muizen die in de bezemkast wonen op de redactie van een plaatselijk dagblad. Snel wordt duidelijk dat ze hier niet meer gedoogd worden en dat is gruwelijk eng! Ze  moeten vertrekken en snel! Maar waar moeten ze naar toe? Welke plek op de wereld is geschikt voor muizen? Naar een nieuwe plek gaan waar je niemand kent is gruwelijk eng! Hoe gaan ze op reis? Dan is een uiterst gruwelijk enge situatie ontstaan in een wereld die te klein is om in te wonen, maar te groot om te ontdekken.

33 37  24