SONY DSC

Opa’s en oma’s spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen. Kinderen luisteren graag naar wat opa en oma vertellen over wat ze in hun leven hebben meegemaakt. Opa’s en oma’s vertellen daar meestal graag over. Veel van wat nu heel gewoon is, was vroeger eigenlijk heel bijzonder. Bijvoorbeeld vertellen ze dan over dat je vroeger met een kwartje naar een telefooncel moest om op te bellen. Dat gaat tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Vroeger reed je in de auto met een landkaart op je schoot naar Frankrijk. Tegenwoordig heb je daar handige apparaatjes voor. Bijna alles verandert in de wereld. Gelukkig zorgen opa’s en oma’s voor herinneringen aan hoe het vroeger was.

Zo gaat het ook bij Bep en Trees. Ze zijn flink op leeftijd. Bep gaat op bezoek bij Trees in het verzorgingshuis. Samen praten ze over hoe fijn het was toen ze nog jong waren. Het liefste zouden ze eigenlijk voor altijd wel jong willen blijven. Wanneer ze bij toeval een Frans liedje horen uit de jaren zestig gebeurt er iets bijzonders.
Wil je weten wat? Kom dan naar de voorstelling kijken ‘We zijn er bijna‘ van MoesMengelmoes!
Ze spelen dan een wonderlijke voorstelling over terugkijken op vroeger en het leven van nu, over vriendschap, op reis gaan en natuurlijk over de plaatselijke Harmonie.

Bep en Trees politie Dick gitaar moescrew